Cimetière du Père-Lachaise 13:39

Det är någonting alldeles speciellt med kyrkogårdarna i Paris. Det är en slags mysik som inte finns på dom svenska där murgrönan får sligra sig runt allt dom kommer åt och stenarna får stå och vittra sönder.
 

Behind the scenes: Ruby feathers

När jag var i Paris så gjorde jag ett sammarbete med Ruby feathers som drivs av Sigourney som gör helt galet vackra och stora indianskrudar för hand med den traditionella tekniken indianerna gjorde sina men med sin egna lilla twist. Hon är även väldigt noga med att veta vart hennes fjädrar kommer ifrån och importerar sina från Kanada och betalar lite extra för att veta att inga djur har kommit till skada. Vi hade aldrig träffas innan utan bara hittat varanndra på internet och bestämt att vi skulle kunna göra något fint ihop. Vi var ett team med makeupartisten Pauline Lamarcq och modellen Venesis Lima som vandrade runt i Jardin des Bagatelles som för övrigt är en magisk park. Den har små gångar, grottor, stentrappor och massor av påfåglar som vandrade helt fritt runt oss. 
 
 
Pauline och Venesis 
 
Sigourney visar upp sitt mästerverk. 
 
 
Mitt i allt fick vi pausa eftersom två äldre damer var så otroligt nyfika vad vi pysslade med. 
 

Tre scener ur ett vardagsrum

Första veckan i Paris hyrde jag, Viktoria, Igor och Eleonor en lägenhet i det 19:e arrondissemanget. Vi drack massor av vin, lagade middagar ihop och lyssnade på musik. Här är tre små ögonblick från veckan, samma plats men olika tidpunkter.