Lilla nyårafton

Jag befinner mig just nu i Norrland för lite jullov där jag hänger med mamma, äter massa mat och träffar fina vänner. Vi passade även på att fira nyår hemma hos Erik eftersom alla inte kommer kunna ses då så firade vi den lite tidigare då alla vara hemma istället. Det blev ochså som en liten reunion när jag tänker efter från den tid då många av oss bodde i samma kollektiv i Oslo för drygt fem år sedan. 
Sanna, Linn och jag hakade på en outtalad hattfest mitt allt.
Killarna ville ha gruppbild och så fick det bli. 
Anton inspekterar Kalles tänder, nått om en tidigare utslagen tand som limmats fast igen. 
Erik och Linus.
Mattias stod och mös.
 
Anton visade en musikvideo där en mössa från hans märke Vintage flamingo var med i. 
Sen tog vi på oss jackorna för att fira in tolvslaget och fångade Kalle när han stod lite i sin egen värld. 
Det öppnades bubbel, räknades ner och det tändes tomtebloss precis som man brukar göra på nyår fast vi var bara 10 dagar tidiga. Grannarna måste ha trott vi var lite smått galna.  
Väl inne igen drack vi upp det sista för att och åka in till krogen. 
Efter massa barhäng hamnade jag på efterfest och hängde med folk jag inte träffat på flera år. Där det dansades, nått slags kuddkrig startdes och det var allmänt luddig. Men en bra start på mitt jullov uppe i Norrland måste jag säga. 
 

2013 genom min mobil / jan-mars

Det är ju helt naturligt att man blickar tillbaka och tänker vad som har hänt under det senaste året vid den här tiden. För mig har precis allt vänts upp och ner dom senaste tolv månaderna på både gott och ont. Jag har bland annat lärt känna massor av underbara människor, fotograferat nya projekt, blivit singel, flyttat till Stockholm och börjat en ny utbildning. Ganska stora och omvälvande grejer om jag får säga det själv, som att börja om på nytt.  
Inte helt otippat så börjar jag med att visa januari till mars med bilder jag tagit med min mobil som blir mer som dagboksbilder/små ögonblick, vissa har jag visat för er redan och andra inte. 
Du kan även följa mig på instagram där jag heter @kuriosakabinett
1+2 Började året med att fotografera porträtt  / 3+4 Såg First aid kit i Huskvarna
 
1 Packade väskan och begav mig upp till Norrland / 2 Mammas hus syntes knappt av all snö. / 3 Gosade med Fiffi och Lisen i Norrköping/ 4 Firade Ninni på hennes 80-års dag.
 
1 Åkte till Sthlm och åt långfrukost med Sanna och Lisa / 2+3 Gick på 20-tals fest på Nalen / 4 Omgav mig med massor av fina vänner.
 
1 Hittade en magisk korsett på secondhand för en 100-lapp. / 2 Satt på hustak och låtsades att vi var i fjällen. / 3+4 Var på Svenska alpackeföreningens utställning i Mjölby och fotograferade.
 
1 Packade ner min roomates uppstoppade fågel Ove i en påse och begav oss ut på äventyr. / 2 Övertalade Jönköpings kommun att öppna deras fågelmuseum som igentligen har stängt under vintern att jag skulle få fotografera där. / 3 Ove fick vara med lite överallt. / 4 Såg en död fågel längs vägen och kände att det fick vara nog med döda ting. 
 
1 Fotograferade en frusen Therese i en gammal bröllopsklänning som jag hittat på second hand. / 2 Bakfylleåt donouts till frukost / 3+4 Åkte på utflykt till Gränna och åt knasbollar och klappade hundar. 
 

Hälften Lisa. Hälften Audrey

Det här med att vandra lite planlöst på Söder och svänga in på små udda butiker är ett väldigt fint lördagsnöje.