2013 genom min mobil / jan-mars

Det är ju helt naturligt att man blickar tillbaka och tänker vad som har hänt under det senaste året vid den här tiden. För mig har precis allt vänts upp och ner dom senaste tolv månaderna på både gott och ont. Jag har bland annat lärt känna massor av underbara människor, fotograferat nya projekt, blivit singel, flyttat till Stockholm och börjat en ny utbildning. Ganska stora och omvälvande grejer om jag får säga det själv, som att börja om på nytt.  
Inte helt otippat så börjar jag med att visa januari till mars med bilder jag tagit med min mobil som blir mer som dagboksbilder/små ögonblick, vissa har jag visat för er redan och andra inte. 
Du kan även följa mig på instagram där jag heter @kuriosakabinett
1+2 Började året med att fotografera porträtt  / 3+4 Såg First aid kit i Huskvarna
 
1 Packade väskan och begav mig upp till Norrland / 2 Mammas hus syntes knappt av all snö. / 3 Gosade med Fiffi och Lisen i Norrköping/ 4 Firade Ninni på hennes 80-års dag.
 
1 Åkte till Sthlm och åt långfrukost med Sanna och Lisa / 2+3 Gick på 20-tals fest på Nalen / 4 Omgav mig med massor av fina vänner.
 
1 Hittade en magisk korsett på secondhand för en 100-lapp. / 2 Satt på hustak och låtsades att vi var i fjällen. / 3+4 Var på Svenska alpackeföreningens utställning i Mjölby och fotograferade.
 
1 Packade ner min roomates uppstoppade fågel Ove i en påse och begav oss ut på äventyr. / 2 Övertalade Jönköpings kommun att öppna deras fågelmuseum som igentligen har stängt under vintern att jag skulle få fotografera där. / 3 Ove fick vara med lite överallt. / 4 Såg en död fågel längs vägen och kände att det fick vara nog med döda ting. 
 
1 Fotograferade en frusen Therese i en gammal bröllopsklänning som jag hittat på second hand. / 2 Bakfylleåt donouts till frukost / 3+4 Åkte på utflykt till Gränna och åt knasbollar och klappade hundar. 
 
Kommentera inlägget här: