Den här sommaren...

Det är lite dåligt med uppdatering här den senaste tiden. Men det är mest för jag har en helt underbar sommar då jag inte vill spendera någon tid framför datorn. Vissa dagar startar jag den inte ens. Jag solar, badar, äter amerikanska pannkakor till frukost, lär känna nya härliga människor, hänger i parker och grillar, sitter på balkongen och stirrar upp på molnen och fnissar ikapp, gosar med hundar och marsvin. Det är även det bästa sommarväderet i Oslo på 15 år och det förklarar en del...
 
Livsnjutaren Emma verkar ha det bra gött hon med. 
 
 
 
 

Grillkväll på innergården

Igår samlade vi delar av kollektivet och bjöd in lite vänner för en grillkväll inne på vår innergård. Josefin som jobbade stängning på ett cafe stod för efterrätten då hon tog med sig muffin, bananbröd och min favorit pain de chocolat som annars skulle slängas. 
 
Alex styrde med grillen. 
 
 
 
Robin  
 
 
Therese och Jens
 
 
Emma och Josefin. 
 

Utflykt till Huk

I lördags begav sig vårat kollektiv tillsammans med grannkollektivet ut till Huk för att bada och hänga på stranden. Efter mycket om och men med att få ihop drygt 13 stycken bakfulla och sega människor att ta och samla sig kom vi iväg. Såklart började det regna när vi kom fram men vi härdade ut och satt och huttrade ett tag. Men så dök solen upp och vi blev kvar till sent då kvällssolen försvann. 
 
Angelica och Josefin
 
 
Gabriel var helt slut efter fredagens fest hemma hos oss då folket gick och la sig åtta på morgonen. Men jag kastade in handduken redan (!) vid halv sex. 
 
 
Nyvaken Robin.
 
 
Josefin
 
 
Gabriel och Jason har matchande frisyrer. 
 
 
Johannes ger en väldigt obehaglig massage. 
 
 
Ormgropen.