Ölbingo

Igår kväll gjorde jag nått jag aldrig gjort förrut, jag var nämligen på ölbingo på Blå här i Oslo. Det var så otroligt roligt, så roligt att jag fick ont i skrattgropen för jag skrattade så mycket. Bingokongen som höll i det var lite smått galen och fick till en stämning som var obeskrivlig, raka motsatsen från pensionärsbingo kan jag lova. 
 
 
Varenda bord och stol var upptaget på uteserveringen på Blå. Väldigt bra ställe att hänga på om ni är i Oslo. Stället är täckt från golv till tak med all slags konst och på söndagar brukar det vara marknader där. 
 
 
Mitt eminenta sällskap Gabbi och Maria. 
 
 
 
Bingokongen själv i sitt esse. 
 
 
Det kördes allsång på på den här gamla 90-tals klassikern. 
 
 
Sen kom Helle och mötte upp oss inför omgång två. Vi skulle egentligen bara spela en omgång men vi fick sån mersmak så vi kunde inte sluta. 
 
 
Hon precis som Maria var bingo proffs och kom med riktiga bingodutt pennor. 
 
 
Ett av priserna var en förförisk bild på Bingokongon i solnedgången. 
 
 
Vi vann tyvärr ingenting. Men denna man tog det på stort allvar då det var hans jobb att rätta bingobrickorna. 
 
 
När två stycken fick bingo samtidigt blev det duell med en sån liten sak man håller i handen som ger en stöt och den som vinner är den som trycker snabbast. 
 
 
Sen köpte jag en Sörlands chipspåse och traskade hem några hundra meter och gick och la mig på min luftmadrass för att stiga upp klockan 6 för en ny arbetsdag på lagret. 
Cicci Feinstein - Fotograf:

Men hallå vad kul, vilken grym idé! Frågan är om man vill vinna idolbilden på bingokillen eller om det bör ses som en straffvinst, haha!

Svar: Haha sant, det beror på hur man ser det!
Kuriosakabinett

Kommentera inlägget här: