Elsa i studion

Vi har workshop med modefotografen Per Zennström den här veckan och vi ska skapa en teaser film inför en kampanj han ska göra med märket Stephan Boya. Varje elev ska göra en sex sekunder långt videoklipp via Vine som vi sedan ska klippa ihop till en hel film. 
 
Så gårdagskvällen spenderades inne i fotostudion med Elsa som var snäll och ställde upp som modell för mig. Jag sminkade henne som hon aldrig sett sig själv innan och sen svepte hon runt i studion barfota och slängde runt på tyger efter mina direktiv. Man kan säga att hon blev lite av en gotisk balettdansös. 
 
 
 
 

Paris by day

I april spenderade jag två veckor i Paris bara för att fotografera. Jag gick gata upp och gata ner och funderade vad det var jag skulle komma hem med för projekt. Så här i efterhand inser jag att dom flesta bilderna handlade om djuren i staden. Ett återkommande tema som ständigt dyker upp för mig. 
 
Här är en av mina favoriter från mina analoga bilder. 
 
 
 

Eleonor och grodan

Här sitter Eleonor utanför sitt rum i Tiana som ligger ca 40 minuter utanför Barcelona. Hon har hyrt in sig hemma hos en äldre kvinna som syr teaterkostymer. Ett helt fantastiskt hus med växter överallt och massor av mysiga vrår.