2013 genom min mobil / april-juni

APRIL
Åkte till Paris och hängde med Eleonor, Spasse och Igor. Vi drack massor av vin, gick på museum, lärde känna nya människor, dansade runt i natten och jag fotograferade massor. 
 
MAJ
Hängde vid Vätterstranden och njöt av Jönköping på våren. Fick vara med och lägga våra röster på vilka vi tyckte skulle få komma in av dom som sökte till Fotoskolan Jönköping. Tog en rökpauser i vårsolen. Var med och demostrerade mot nazister. Fotograferade fina systrar till antagningsprovet till Fotoskolan STHLM. Gav mig på att fotografera manliga modeller för första gången. 
Ställde ut en bild på Scandinavian photo som jag tog i Paris. Hängde mycket på Markus hustak om nätterna. Åkte till Stockholm och såg körsbärsträden blomma. Spelade tv-spel med vänner och hade grillpremiär.
JUNI
Den här månaden hände det väldigt mycket. Åkte för sista gången från Bankeryd med mitt kollektiv för den sista skoldagen på Fotoskolan Jönköping. Hade en av dom finaste kvällarna på året under ett stort träd där vi hade vår sista klassfest. Hade picknick för sista gången i trädgården till vårat hus och packade ihop alla mina saker och tryckte in dom tillfälligt i mammas förråd eftersom jag fått reda på att jag kommit in på fotoskolan STHLM. Hängde i Matfors och återupptäckte hur fint det är där. 
Hade slututställning på galleri Konstrast. Träffade en sprallig Elisabeth Ohlsson Wallin. Drack kannor med öl på Mosebacke. Överraskade Sandra med en möhippa där vi alla i gänget hade åkt från landets olika hörn för att vara med henne under en dag med med spa, bubbel och massa skratt. 
Spenderade även ett tag i en pytteliten stuga tillsammans med Eleonor och hennes hund Chanse på en ö i Dalarna. För att komma dit var man tvungen att ro 30 min och sen levde vi där utan el och vatten. Vi lyssnade på P4 , tittade på utsikten, vandrade runt i gummistövlar, drack öl i solnedgången och gjorde mest ingenting. Helt underbart! Under midsommar åkte vi in till land och gjorde en midsommarstång på hennes pappas tomt, åkte på skattjakt i övergivna hus och gick på dans på logen. 
@kuriosakabinett
liborius:

Åh Paris är en fin stad:) Varit där två gånger men hoppas på att åka dit en tredje snart!

Pouline:

sv: verkligen, men nu är jag tillbaka! love xx

Vicky:

den där dalarna-ön, fasen vad fint.

Kommentera inlägget här: