Flyttar bloggen

Nu känner jag att jag gjort mitt här på blogg.se. Följ med mig HIT vettja. För er som följer mig via Bloglovin så förs ni automatisk över dit. 
http://www.jeanetteseflin.com//blog
 

Workshop med Roger Ballen

Jihooo jag har vunnit en tredagars workshop på fotografiska nästa vecka med den sydafrikanska konstfotografen Roger Ballen. Jag blev helt skakig och överlycklig av det här när jag läste min mail. Han är en person som jag har varit väldigt nyfiken på länge så det ska bli kul att få komma in i hans huvud och höra hur han tänker. Extra kul blir det att jag får visa min portfolio för honom och få personlig feedback på mina bilder. 
Nu ska jag bara ge mig på att lösa två kluriga bilduppgifter som han skickat över till oss som ska delta. Kamera & Bild gjorde en liten artikel om min vinst som ni kan läsa här
(En bild från när jag smög omkring på kyrkogårdar i Paris 2012.)

En kareokekväll

I helgen var Sanna och Kalle på besök i stan. Så jag mötte upp Sundsvallgänget för lite middag, fest och en massa oplanerat kareokesjungande. 
Mariel
Sanna och kalle 
Kalle hade hittat en ny favoritlåt som han spelade på repeat.
Vi vardagsrumsdansade till den.
Sanna bröt ihop av skratt.
Anton och Jocke
Hur fina är inte dom här? 
Vi bestämde oss för att hyra ett rum på en kareokebar så vi begav oss ut i natten. Här börjar även en studie i manlig vänskap mellan Kalle och Anton.
Martin
Väl framme fick vi vänta snällt utanför tillsammans med en 90-tals poster på Gwen tills vårat rum var färdigstädat. 
Väl inne i rummet så var stämningen på topp. 
 
Sen bar det av hemåt.